Varmepumper

Varmepumper

En varmepumpe er en god løsning for dig, som ønsker et nemt og bekvemt varmesystem. Varmepumper er både omkostningseffektive, funktionelle og en overskuelig investering.

Høj komfort

Varmepumper kan fås i mange forskellige modeller og med forskellige systemer. Blandt andet findes der luft-til-luft, luft-til-vand m.m. Selve varmepumpen kan monteres uden store indgreb i bygningens struktur, og fordi den er diskret, kan den placeres præcis der, hvor du har behov for den.

En varmepumpe er nem at betjene, og giver maksimal komfort ved en god og behagelig opvarmning.

En løsning i mange forskellige sammenhænge

JH Service har erfaring med montage og service af varmepumper i private hjem, og det er derfor en løsning, som kan tilpasses mange forskellige sammenhænge. Vi er førende i gængse fabrikanter af varmepumper.

Vi kommer gerne ud til en besigtigelse, hvor vi afklarer de behov og ønsker, der måtte være. Herefter sørger vi for levering og montering af et system med passende dimensioner, så du opnår det bedst mulige resultat.

Kontakt JH Service i dag for yderligere oplysninger om levering, montage og service af varmepumper til private hjem og mindre virksomheder.