Fyringsanlæg

Atmos

Tænker du på at få lavet et akkumulerings anlæg til fyring med fastbrændsel.

Vil en kedel fra Atmos være et rigtig godt køb.

Atmos kedelen er en underforbrændings kedel, det vil sige at røg gasserne suges ned gennem spalten i den ilt faste keramiske indsats. Her tilføres sekundær luft, hvorved der opnås en effektiv forbrænding af gasserne og der ved giver den bedste forbrænding og en særdeles god virkningsgrad.

 

Scotte, Blackstar+ og RTB pillefyr

Scotte, Blackstar+ og RTB kedler er de mest solgte anlæg i Europa med over 50.000 opsatte kedler.

Det gør at NBE har vist sig, at være den mest fremme, inden for produktion af biobrændesels anlæg. Den store succes skyldes, at du får meget for pengene, samt at man kan ikke finde et pillefyr i samme prisklasse, som kan det samme.

Der er også en anden ting der gør, at den er meget brugt, det er at reservedelene er holdt i et fornuftigt prisleje. Så på den måde er du sikret en god økonomi, ved at anskaffe sådan en kedel. P.t har JH Service ca. opsat mellem 50-60 stk. I de fleste tilfælde kan det lade sig at tilkoble sådan et anlæg i løbet af en dag.

KSM stokeren

KSM stokeren er en sammen bygget stoker anlæg, som gør det til et enkelt design.

Og er derved pladsbesparende, er sammen bygget med en Alcon kedel.

Stokeren kan fyre med træpiller, korn og fastbrændsel i kedlen, bruger storkeren til optænding af fastbrændselet. Det anbefales at man køber et ilt styring med, da det sikre en optimal forbrænding.

Blue Star oliekedler

Blue Star oliekedler har en høj virkningsgrad og lav miljøbelastning. De er fuldkondenserende og udnytter olien optimalt. Kedlerne giver direkte varmtvandsproduktion, men kan også kombineres med en varmtvandsbeholder. De er nemme at installere og deres kompakte design gør det nemt at finde plads til dem.