Grønne løsninger

Grønne Løsninger

JH Service medtænker de ”grønne” muligheder, når der skal laves VVS løsninger.

Vi kan tilbyde en bred vifte af grønne løsninger for dig eller din virksomhed, som ønsker at være miljøbevidst. Ofte har grønne løsninger tilmed den fordel, at i og med de er effektive i udnyttelsen af energien, så giver de store besparelser. Det giver grøn samvittighed og mere luft i budgettet på én og samme tid.

Vi varetager følgende løsninger:

  • Cirkulationspumper
  • Varmepumper
  • Luft til luft
  • Luft til vand
  • Jord til luft

Varmepumperne bruger den varme, der er i jorden eller i luften til at opvarme boligen.

Der er flere forskellige løsninger, og nogle vil være mere egnede end andre, alt efter hvilken bolig man har, pladsforhold, og i hvor stor udstrækning man ønsker at bruge anlægget.

Nogle ønsker f.eks. kun at bruge varmeanlægget som supplerende varmekilde.

Læs mere om varmepumper.

Cirkulationspumpen sørger for, at vandet bliver transporteret rundt i boligens rørsystem f.eks. radiatorer. I mange husstande er pumpen imidlertid forældet, og det er dyrt for pengepungen og skidt for miljøet. Ved at udskifte pumperne til de nyere energivenlige opnås der fordele såsom lavere omkostninger og reducering af CO2.

Læs mere om cirkulationspumper.

JH Service løser opgaven for dig. Vi har et tæt samarbejde med andre håndværkere, det sikrer dig en hel løsning.

Finder løsningen sammen med dig

Vi lægger stor vægt på at levere gode og solide løsninger, som giver dig, din virksomhed, din boligforening eller lignende tilfredshed i lang tid fremover. Derfor lægger vi også stor vægt på at tilbyde den fornødne rådgivning og sparring, så det endelige resultat lever op til alle forventninger og ønsker.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du vil høre mere om mulighederne, og de fordele der er i at få en grøn løsning.

En løsning i mange forskellige sammenhænge

JH Service har erfaring med montage og service af varmepumper i private hjem, og det er derfor en løsning, som kan tilpasses mange forskellige sammenhænge.

Vi kommer gerne ud til en besigtigelse, hvor vi afklarer de behov og ønsker, der måtte være. Herefter sørger vi for levering og montering af et system med passende dimensioner, så du opnår det bedst mulige resultat.

Kontakt JH Service i dag for yderligere oplysninger om levering, montage og service af varmepumper til private hjem, virksomheder, boligforeninger og lignende.