Termografi

Spar penge og undgå træk

Vi tager hånd om dine problemer

Oplever du også træk i din bolig, uden at du ved, hvor det kommer fra? En masse varme går til spilde, når vi ikke isolerer de rette steder. Med termografi kan du måle, hvor varmen slipper ud.

Termografi er en målemetode, hvor du kan se temperaturforskelle med et infrarødt kamera. Det er en helt præcis måling, der gør det nemt og hurtigt at finde fejl og mangler på dit hus.

Vi udfører termofotografering af din ejendom, således at du kan se de kolde og varme områder, og dermed få afsløret, hvor der kan spares på varmen.

Man kan med termografi måle temperaturer i flere punkter, faktisk i samtlige pixels, på det samme billede og derefter sammenligne dem. Med et billede er det muligt straks, eller senere, at finde ud af hvor problemerne er, eller finde ud af i hvilke områder der har særlig interesse.

Vi kan efter at billederne er taget, arbejde videre og analysere disse efterfølgende. Vi kan ud fra billedets termiske mønster se det konkrete temperatursæt, og der ud fra beslutte de nødvendige foranstaltninger.

Målemetoden er ikke destruktiv, hvilket gør registreringen meget effektiv ved søgninger efter skjulte installationer som ventilationsrør, gulvvarme, elrør- & installationer og øvrige skjulte installationer, da man undgår at nedbryde konstruktionerne for at lokalisere dem. Gulvvarmeslanger kan ligeledes findes inden man borer for montage.