Pillefyr

Salg, montering og service af pillefyr

Overvejer du at købe et nyt pillefyr, eller skal du have hjælp til reparation af dit nuværende? Hos JH Service sælger, monterer og servicerer vi pillefyr i Give og omegn.
Vi fører et udvalg af forskellige slags pillefyr fra anerkendte producenter, herunder NBE, og vi har altid mange reservedele hjemme.

Miljøvenligt alternativ

Et pillefyr er en klimavenlig og besparende varmeløsning, der let klarer opvarmningen af hele huset. Med et pillefyr fyrer du med træpiller, som er CO2-neutrale. Det er en rigtig god energikilde, der kan føre til store besparelser på varmeregningen, alt efter din nuværende varmeløsning.

Få hjælp til at vælge det rigtige pillefyr

Der er rigtig mange forskellige modeller at vælge imellem, når du skal anskaffe dig et pillefyr. Er du i tvivl om, hvad du skal vælge, vil vi rigtig gerne hjælpe dig med at finde det perfekte pillefyr, der opfylder dine varmebehov.

Læs mere om nogle af vores varianter her.

Kontakt os

Ønsker du hjælp til montering, service eller rådgivning i forbindelse med køb af et pillefyr, står vi klar til at hjælpe dig. Kontakt os på telefon 75 73 92 03 / 20 40 65 98 eller mail jhservice@jhservice.dk.